hej@naturochtradgard.se

Sök

Kenneth Lorentzon död

Foto: Bilder i Syd

Dendrologen Kenneth Lorentzon har gått bort. 69 år ung avled han hastigt söndagen den 20 januari. Kenneth Lorentzon var verksam vid SLU Alnarp sedan tidigt 80-tal som forskningsledare och adjunkt och han var välkänd i hela trädgårdssverige genom sina inspirerande föredrag under många år. Han hade också en lång rad internationella trädgårdskontakter och uppdrag. Foto: Bilder i Syd Även om Kenneth Lorentzon pensionerade sig för några år sedan så fortsatte han att hoppa in som lärare på SLU, det sista […]

För att få full tillgång till den här artikeln behöver du en prenumeration. Om du redan har en så behöver du logga in, annars kan du bli prenumerant här.
Dela artikeln:
Om artikelförfattaren

Stefan Skogmark

Stefan Skogmark är redaktör för Natur & Trädgård. Han har arbetat på flera dagstidningar på olika orter i Sverige. Den akademiska karriären är splittrad och brokig och spänner över nordiska språk, bibelkunskap, till födoämneskemi och biologi. Lite av varje. Han äger förlaget som ger ut Natur & Trädgård och Lyckligt Lottad för vilken han också är redaktör.

Mer läsning: