hej@naturochtradgard.se

Sök

Övergång från gräsmatta till smängmatta

Scabiosa triandra 15 september 2021.

Det finns en utbredd missuppfattning om att ängar och smängar måste göras på ett bestämt sätt. Allt handlar om hur just du vill ha din smäng och hur mycket tid det får ta.

För att få full tillgång till den här artikeln behöver du en prenumeration. Om du redan har en så behöver du logga in, annars kan du bli prenumerant här.
Dela artikeln:
Om artikelförfattaren

Gunnar Steineck

Gunnar Steineck är senior professor i klinisk cancerepidemiologi vid Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet. Hans forskning gäller följdsjukdomar och följdtillstånd till cancerbehandling. Den överbryggande målsättningen är att ta fram kunskap som kan användas till att de som botas från sin cancer kan återvinna sin fysiska och psykiska hälsa efteråt. Gunnar Steineck har ett alias, Nils G. Vike, som är fritidsmusiker, fritidskompositör och ängsbloggare (angitradgarden.se). Egentligen har Nils G. Vike skrivit den bifogade texten. Ingen kan veta om åtgärderna på smängen enbart ger välbefinnande eller även har andra gynnsamma effekter. Växterna kan vara felklassificerade.

Mer läsning: